ReceptieExclusieve smaken

U wenst een receptie te geven voor uw kringen, wenst dit budgetvriendelijke maar tegelijkertijd ook creatief en klassevol uit de hoek te komen? Afhankelijk van de doelstelling van de receptie hebben wij heel wat opties die ervoor zorgen dat dit event gesmaakt zal worden op alle vlakken ! Wij kunnen tevens all in formules voorzien met plaatsing van infrastructuur. 

WAT MAG U VERWACHTEN? 

  • Originele hapjes
  • Aangepaste dranken  
  • Onberispelijke presentatie
  • Professioneel team, geleid door een kaasconnaisseur

Onze recepties in de praktijk : De werkwijze

Onze recepties zijn mogelijk vanaf +/- 30 personen. Na een telefonisch gesprek komt onze kaasconnaisseur bij u langs om het event te bespreken. We bekijken de doelstelling van het event (bedanking, netwerkevent, presentatie, feest,...) ; Van daaruit stellen wij een optiepakket voor, zodat de avond succesvol en in harmonie is met zijn doel.

Onze recepties zijn steeds met dranken inbegrepen aangezien het cruciaal is dat de hapjes en de dranken op elkaar zijn afgestemd. Dit is een gegeven dat zeer vaak over het hoofd gezien word. Wij werken ook hier steeds samen met onze vaste zythologen en sommeliers zodat wij een totale smaakervaring aanbieden die door onze klanten altijd zeer sterk wordt gewaardeerd.     

 

Onze recepties in de praktijk : Van basispakket tot all-in formule. 

All-in kaasbuffet :  € 16 PP.

Hier brengen wij een visueel en culinair prachtig Kaasbuffet. (INCL. Installatie buffet , ambachtelijk brood, fruitassortiment, gedroogde vruchten en noten, kaasmessen, garneringen) 

All-in kaas -en vleesbuffet :  € 18 PP

Walking dinner formule : vanaf € 20 PP.

Dit omvat 8 culinaire hapjes per persoon, er kunnen hapjes worden toegevoegd aan €2 /Hapje per persoon. 

All-in formule dranken : 

  • 1.5 uur onbeperkt drank= € 10/PP
  • 2.5 uur onbeperkt drank = € 12/PP
  • 3.5 uur onbeperkt drank = € 14/PP

De dranken omvatten onder andere een Cava, rode en witte wijn, bier, een streekbier, cola, water, fruitsap.

Wij kunnen tevens als totaalleverancier optreden om u te helpen met de locatiebepaling, opbouw , afbraak en opkuis van het event. Tevens kunnen wij het event voorzien van de nodige animatie. Gelieve contact op te nemen om een offerte op maat te laten maken binnen de lijnen van uw budget. 

 

 

 

 

Vraag uw offerte nu aan