Onze KaasbuffettenExclusieve smaken

Een culinaire en visuele topbeleving die alle aanwezigen zal bijblijven, dat is ons uitgangspunt voor onze kaasbuffetten. Of u nu een culinair top-event wil organiseren in familiale of zakelijke sfeer, wij maken steeds het event op maat van uw wensen en budget.

WAT MAG U VERWACHTEN? 

  • Maatwerk, ieder event is uniek, vanaf € 9.99 / PP 
  • Internationale topkazen
  • Onberispelijke presentatie
  • Professioneel team, geleid door een kaasconnaisseur

Onze kaasbuffetten in de praktijk : De voorbereiding. 

Onze buffetten zijn mogelijk vanaf +/- 30 personen. Na een eerste contact worden de noden en verwachtingen in kaart gebracht. We nemen de mogelijke locaties door, daarna bespreken we de selectie van de kazen aan de hand van het beschikbare budget per persoon. Afhankelijk van het soort event bespreken we ook de concrete aanpak rond presentatie. 

Een selectie aangepaste dranken is uiteraard ook optioneel. Deze worden besproken met onze vaste sommeliers en zythologen om ervoor te zorgen dat ook dit een gespreksonderwerp zal worden. Ten slotte hebben wij partners die instaan voor de totaalorganisatie en infrastructuur van uw event.   

De avond zelf. 

Ons team komt tijdig de tafelschikking plaatsen, het aansnijden van kazen gebeurd hoofdzakelijk ter plekke (veel types kazen kunnen niet op voorhand worden aangesneden om uitdroging te vermijden) . Er wordt steeds gezorgd dat ieder type kaas de ideale temperatuur en de correcte smeuïgheid heeft om de smaak te optimaliseren. Afhankelijk van de gekozen formule worden per kaas ook visitekaartjes voorzien, om de mensen de volgende dag te herinneren wat hun favorieten waren.

Tijdens het event worden uw gasten bijgestaan door ons professioneel team die klaar staat om al uw vragen te beantwoorden en er uiteraard voor te zorgen dat het buffet ten allen tijde haar glans behoudt.  

 

Vraag uw offerte nu aan